Saphe Trafik Alarm Saphe Trafik Alarm

Den originale trafikalarm fra Saphe er den mest udbredte trafikalarm i Danmark. Med Saphe Trafik er du altid opdateret over trafiksituationen med Danmarks bedste dækning - en dækning som giver tryghed på landevejene. Den gode dækning gælder ikke kun i Danmark. Saphe trafikalarmen virker upåklageligt i udlandet og med over 100.000 faste fartkameraer registreret i alt i vores database, er du i sikre hænder hvis der er stærekasser forude.

- Danmarks bedste dækning

- Virker i udlandet

- Starter automatisk

- Tydelige alarmer med lys og lyd

- 2 klæbepuder medfølger til montering

Saphe placeres i bilen og forbindes via Bluetooth til en app på din smartphone.

Saphe One advarer dig mod farer, ulykker og fartkontroller forude.

Mobiltelefonen skal medbringes som forbindelse til netværket, men app'en kører i baggrunden, og dermed slipper brugeren for at fumle med telefonen under kørslen.

Saphe drives af brugerdata, og fungerer fordi alle Saphe-brugere indrapporterer fartkontroller og trafikale hændelser ved at trykke på den blå eller den røde knap. Den blå knap indikerer en fartkontrol og den røde knap indikerer en ulykke eller anden fare.

Signalerne modtages på en central computer, og herfra sendes advarslen via mobiltelefonen og Saphe-enheden ud til andre brugere i nærheden. De øvrige brugere vil herefter blive advaret, når de er i en afstand af ca. 25 sekunder fra det aktuelle sted.

Grunden til at Saphe fungerer så godt er, at når først enheden er installeret, skal bilisten ikke huske at starte en app. Saphe One er automatisk aktiv på samtlige bilture.

Bedre end bare en app

Komfort - Starter automatisk, bare kør

Effektiv - Dræner ikke mobilen for strøm

Tydelig - Alarmerer via indbygget højttaler

800.000 aktive brugere

Saphe samarbejder med Fartkontrol.nu - Danmarks største og mest populære trafik-app. Det samlede netværk består nu af omkring 800.000 aktive brugere!

Se mere her:

https://youtu.be/hkY8WVVjIsw

3B Biler ApS
Skovvej 78
2750 Ballerup
CVR : 28896301

38 89 08 00
salg@3b-biler.dk
Del på Facebook
495,00 kr.
399,00 kr.
Plus evt. lev. omk.
Køb på website
  • Lagerstatus
  • Artikel nr.
    5911665
  • Brugt
    Nej
3B Biler ApS
Skovvej 78
2750 Ballerup
CVR : 28896301

38 89 08 00
salg@3b-biler.dk
Del på Facebook